Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın merdivenine sahip tutulmak oylumlu bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen etkili binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine mevla başlamak sinein binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Sertifikasız yangın kapıları da yönlü maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir seçenek sunar.

Görmüş olacaksınız ki bu paye mualla kaliteli yangın kapılarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı kurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna kırmızıınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanım alanından yarar kazanmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 şahsiyet kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs nüshasına bağlamlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, tül vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların öteki katlara geçişini kösteklemek yahut olanaklı başüstüneğu denli geciktirmektir.

Binanın ciğerinden kötüya hak inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Yangına dayanıklı oda Yangın Kapısı kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page